Elinstallationer

Vi arbetar med såväl nyproduktion. renovering, kundanpassning., löpande service och underháll. Våra elektriker har lång erfarenhet och ett brett kunnande om elinstallationer och belysning.

Solceller

Det enda sättet att klara klimatomställningen och minska vårt klimatavtryck är att öka andelen förnybar energi. Som fastighetsägare har du stora möjligheter att göra nàgot för klimatet samtidigt som du tilför el till din fastighet.

Belysning

Idag används el i onödan i många fastigheter. Ett exempel år belysning som är tänd trots att lokalen är tom. Genom att analysera anläggningar och göra kloka investeringar och förändringar kan energikostnaderna minskas och underhàllskostnaderna optimeras.

Laddstolpar

Elbilsmarknaden växer och behovet av laddlösningar växer i takt med att antalet elbilar blir fler. Lösningen behöver säkerställa att det finns tillräckligt med effekti fastigheten så att laddningen blir så snabb, smidig och så säker som mõjligt

Vi utför en mängd olika arbeten

Service
Reparationer
Installationer
Solcellsanläggningar
Belastningsstudier
Laddstolpar för
Elbilsladdning
Mätningar av översvängningar
Avläsning av spänningshändelser
Energiutvärderingar
Besiktningar

Våra elektriker hjälper dig att gå igenom allt

Du som ska bygga ett nytt hus eller som ska renovera ett hus eller en lägenhet måste tänka på mycket. Våra elektriker hjälper dig att gå igenom allt du behöver göra för att allt kring elen ska fungera i ditt boende. Vi hjälper dig att planera för hur elen ska dras och hur den ska installeras.

Din Elpartner

Trygg och säker service från certifierade elektriker med över 20 år i branschen.

Eltech Installation Sverige AB är din Elektriker i Göteborg med omnejd & Halland som upptagningsområde. Våra certifierade elektriker hanterar alla typer av problem, från planering och installationer vid nybygge till löpande servicearbete, felsökningar och reparationer. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig som din lokala elektriker.

En felaktig elinstallation är direkt livsfarlig

Varje vecka när vi är ute på uppdrag ser vi felaktigt utförda elinstallationer som är direkt livsfarliga och det gäller även för vitvaruinstallationer. Vi ser även mängder av fuskjobb från oseriösa firmor som kan leda till katastrofala fel såsom bränder. En elkomponent som är felaktigt ansluten eller har installerats fel kan innebära direkt fara för livet och vi är därför måna om att alltid jobba med säkerhet i fokus.

Behöver Du Hjälp - Tveka Inte Att Ta Kontakt Med Oss